Løb sammen hver for sig, i hele Danmark

Søndag den 22. november 2020, kl. 10:30 – 13:30 afholder LittleBigHelp et velgørenhedsløb i samarbejde med The Thor Aid Foundation. Det samlede beløb fra billetter og donationer på denne dag, vil gå til LittleBigHelp, som hver dag arbejder for at skabe en lysere fremtid for udsatte børn og sårbare kvinder i Kolkata, Indien.
Gennem udviklingsarbejde, kæmper vi for børn og kvinders rettigheder. Det indsamlede beløb fra denne dag vil gå til, at flere børn fra gaden og slummen kan starte i skoleforberedelse og herefter blive indskrevet i den lokale skole. Vi tror på at uddannelse er vejen ud af fattigdom, og derfor er skolegang og uddannelse altafgørende for børnenes fremtid. Vi håber derfor på at du har lyst til at gøre noget godt for dig selv, samtidig med at du støtter et godt formål.

Tilmelding og yderligere information se begivenhed på vores facebook side:

https://www.facebook.com/thethoraidfoundation

https://my.raceresult.com/161452/info?lang=dk

Praktisk information:

Tid og sted: Søndag den 22. november, kl. 10:30 – 13:30. Stedet er helt op til dig – du kan planlægge en tur rundt i dit lokalområde, i skoven eller ved vandet.

Distance: 5 km, 10 km eller 21 km – du bestemmer selv om du vil gå eller løbe turen.

Formål: Formålet er at samle ind til udviklingsorganisationen LittleBigHelp, som arbejder for at skabe en lysere fremtid for børn og kvinder i Kolkata, Indien. Denne dags indsamling vil gå til, at børn fra gaden og slummen kan starte til skoleforberende kurser og herefter blive indskrevet i skole. 

Pris: Voksne: 90 kr. inkl. online gebyr. Børn (0 – 15 år): 45 kr. inkl. online gebyr.

Donation: Der er mulighed for at bidrage med en ekstra donation, beløbet bestemmer du selv.

Husk: Når du har tilmeldt til løbet, skal du selv printe dit løbenummer ud.

Præmier: Når du har tilmeldt dig løbet, så er du automatisk med i lodtrækningen om 10 skønne præmier, som vi har fået doneret til dagens arrangement. Derudover vil der være ekstraordinære præmier til dagens tre hurtigste deltagere (den hurtigste i hver af de tre kategorier).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.